Close

Cлужіння Зцілення сімей отримало Папське благословення

Дорогі брати та сестри!
Ділимося нашою великою радістю що служіння Зцілення сімей отримало Папське благословення.З цієї нагоди  пропонуємо ознайомитись з коротким змістом листа засновника служіння о. Йозефу Ссемакули (оригінал https://www.healingforfamilies.com/peticion-en-ingles).
На свято святої Моніки, святої жінки, яка боролася з сімейним поневоленням  свого чоловіка, що  нарешті навернувся до Бога перед самою його смертю. Пізніше боролася за  навернення свого сина, святого Августина, який жив і поводився, як і його батько протягом 17 років до свого навернення. Таке навернення відбулося завдяки постійним молитвам його матері. Вона  також раніше боролася з тими самими рисами важкої поведінки у своїй свекрусі, як це було у її чоловіка, а пізніше у її сина, але її молитви також привели її  саму до навернення перед смертю і святості.

 

Папа Франциск уділив апостольське благословення на служіння зцілення сімей у світі! Він поблагословив служіння і сказав: вперед у Вірі, Надії та Милосерді!

 

Чи ви справді вірите, що Папа дає Апостольське благословення на свято цього святого випадково, і яка новина доходить до нас наступного дня, у день свята її сина?

Для нас це величезне, враховуючи те, що 15 із 17 років існування цього служіння мене атакували з різних церковних кіл! Але в той же час жодне служіння у сфері молитви зцілення, про яке я знаю — а я був у 40 країнах світу, навчаючи цього — не дає результатів, які наше служіння дає назавжди в багатьох сім’ях по всьому світі.  Незалежно від країни, мови чи культури! Результати говорять самі за себе, які ми в цьому служінні назвали «Євр. 2:4s». І Рим це знав, тому що протягом багатьох років різні люди зустрічалися з Папою і говорили з ним про це служіння, без мого попереднього відома – я завжди дізнавався пізніше – включно з італійським візіонером, який був схвалений Ватиканом, якого я також знав. …, пізніше.Папа має близько 10 примірників книги HOF різними мовами, тому що всі ці люди завжди передавали йому примірник книги HOF своєю мовою. Я особисто передав йому 2 примірники, по одному в кожному з двох випадків, коли я був біля нього, нічого не кажучи, просто як подарунок йому. Отже, він був досить поінформований про служіння; лише те, що досі ніхто офіційно не просив його Апостольського благословення на служіння.

І коли це сталося, Папа сказав: благословляю вас, вперед!!!

Це чудовий привід для святкування!

І, до речі, я не сам просив цього Апостольського Благословення!

Звичайно, я завжди цього хотів, але не наважився офіційно попросити про це!

Я навіть не знав, що хтось про це просить! Це люди, яких я навчив проводити семінари HOF і отримали від мене сертифікати, які офіційно вповноважують їх бути фасилітаторами семінарів HOF у світі.  Серед них лікар, який офіційно попросив Апостольського благословення на служіння зцілення сімей від Папи, пояснюючи, що таке служіння HOF і чим воно займається. Але мене повідомили навіть про прохання лише тоді, коли він отримав це! Чекати довелося довго, між зверненням і прийомом минуло сім місяців; отже, це не було те, що дано поспішно, легковажно чи дешево; але серйозно. І  нарешті надійшла відповідь.
Бог великий!

Тут є цікава закономірність: подібно до того, як я ніколи не просив Архиєпископа Московського багато років тому про Imprimatur для моєї книги, оскільки мій власний Єпископ сказав, що така книга не потребує її. Але священики, яких я навчав   HOF у Москві, попросили свого архієпископа про це. І він дав це, без мого відома, коли вони перекладали книгу HOF  російською мовою. Тут знову хтось інший, без мого відома, просить у Папи Його апостольського благословення на все це служіння, і Папа дає його, без мого відома…!

Що це змушує вас думати?!

Як ми будемо дякувати Богу за це:
Ми хочемо, щоб наступна неділя, 8 вересня, 23-я неділя звичайного часу, була неділею нашої подяки за це служіння Богові Отцю, Богові Сину і Богові Святому Духу. Але не забувайте, хто був і залишиться нашим заступником у всій цій подорожі; не хто інший, як Покровителька цього служіння, якій я присвятив його під час його заснування в січні 2008 року: Матері Божій Гваделупській!

Що ви зробите, щоб відсвяткувати це, і навіть запросити своїх друзів і родину відсвяткувати з нами День подяки за Апостольське благословення Папи на це служіння?
Відслужіть Святу Месу, на яку ви підете в неділю; вас, вашу родину, а може, і ваших друзів, до Пресвятої Трійці; дякуючи Богові за це, Його благословення, видимо дане Його Намісником на землі, Римським Понтифіком, на служіння зцілення сімей по всьому світу. Бо, справді, це була довга і важка боротьба, щоб потрапити сюди сьогодні!
Так само ми будемо дякувати Господу за Духа терпіння та наполегливості, дарованого всім людям цього служіння по всьому світі; і не втрачати нашого спокою та нашої поваги до всіх тих, хто випробовував нас усі ці роки.
Слава, справді, належить Богові.
Цей спокій і повага завжди залишаться. Один єпископ, який уважно стежив за цим служінням від самого його початку й донині, отримавши цю новину, сказав:
Все добре приходить до тих, хто чекає! …Вітаю… Ви багато пережили, але тепер не запишайтеся…!
Це майже підсумовує для нас усе! Ми залишаємося братами і сестрами, у взаємній повазі один до одного; і давайте всі вперед у Вірі, Надії та Любові, як сказав нам Святіший Отець! «По цьому пізнають усі, що ви мої учні…»
Апостольське благословення було передане в документі іспанською мовою; ми працюємо над перекладом, перш ніж він з’явиться на нашому веб-сайті:
www.healingforfamilies.com
Бог благословенний і прославлений навіки,
Амінь!

О. Йозефу-Балікуддембе Ссемакула.

засновник,
Служіння зцілення сімей,
Таллахассі, Флорида, США.
30 серпня 2024 року.