Close

Відбувся 1 рівень Школи служіння “Зцілення сімей”

Слава Ісусу Христу!
Дорогі друзі!
Хочу поділитися з Вами з останніми новинами служіння Зцілення сімей. Беручи участь в Школі І рівня я усвідомила, що це служіння тепер не обмежується Америкою, а світове. Учасники були з 11 країн. Час був дуже насичений і цінний. О. Юзефу дуже вимогливий вчитель і ми отримали багато завдань до наступної Школи ІІ. Кожен учасник міг засвідчити зцілення, яке отримав дякуючи цьому служінню. І тепер кожен з нас був там, щоб нести це далі. Отець згадував про семінар в Росії, що найменше сподівався запрошення звідти. І як після семінару о. Хосе Вегас (екзорцист Московської архиєпархії) пожартував, що він тепер залишиться без роботи і що усвідомив – корінь проблем в сім’ї ( я теж пам’ятаю цей момент). О. Юзефу також говорив про нещодавній семінар в Україні. Що зараз Білорусія запрошує провести семінар. Є такі країни в яких ніколи не було семінару, але вони переклали книгу на рідну мову і свідчать про зцілення (Хорватія, Латвія). Служіння далі розвивається і тепер крім молитви за зцілення родин вони почали молитись за зцілення націй. Ми теж молилися разом. Швидку молитву (що подана в книзі) тепер можна молитись і з розарієм.
Ділився радістю, що вчений з його рідної Уганди винайшов ефективні ліки проти Covid 19. За тиждень лікування тест негативний. Він вже їх має. То таких трішки новин. Таким чином хочу поділитися радістю і надією зі всіма хто шукає зцілення. Мені дуже сподобася приклад який отець наводив: Бог дав нам в руки інструмент (молитву, Його владу в Ім’я Ісуса Христа) і то ми маємо ним послуговуватися. Це так, як би ми тримали в руках мітлу, а просили Бога, щоб Він позамітав. Отже, за роботу!